MF_standing_white

Racekläder  -  Ny design och 2 olika kollektioner, se nedan.

Shopen är nu STÄNGD - Nästa beställningsperiod är i början på 2018

Cammo Collection

OCR Collection

Beställningsinformation

Tillsammans med klädföretaget Trimtex har vi tagit fram en egen Race kollektion. Design är framtagen speciellt för Military Fitness.

Trimtex är ett etablerat företag som specialiserat sig på denna typ av produkter och är erkänt duktiga på kvalitet. Trimtex är bland annat leverantör till Svenska och Norska Försvaret.

Gå in på sida: http:  trimtex.se/customer/MilitaryFitness 

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i TEAMKODEN: race2017 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.

Med vänlig hälsning

Fina Tingström | Trimtex
Kundrådgivare och Säljkoordinator
www.trimtex.se