MF_standing_white
Edited-2 Edited-3 Edited-4 Edited-5 Edited-6 Edited-7 Edited-8 Edited-9 Edited-10 Edited

MILITARY FITNESS SÄFFLE & ÅMÅL

  Säffle och Åmål är bägge städer vid Vänerns norra strand. Trots att Säffle har varit en bosättning sedan järnåldern fick den inte sina stadsprivilegier förrän 1951 och är därmed Sveriges yngsta stad. Filmen "Fucking Åmål" och Hasse&Tage-uttrycket "Säffle-kan jag få en kopp kaffe" är för många det man relaterar de båda orterna till men de döljer så mycket mer! För vår verksamhet har de allt man kan önska: djupa skogar, vackra sandstränder, otaliga mil med grusvägar, etc, etc. Vi utnyttjar den vackra och omväxlande naturen på bästa möjliga sätt och våra erfarna instruktörer ser till att ingen tappas bort i de djupa skogarna,
ALLA SKA MED!

 

Som medlem hos oss i Säffle /Åmål har du möjlighet att träna både utomhus i Säffle och Åmål samt inomhus  i vår nya lokal, Lejonboxen, i  Säffle! Medlemskapet finns i en mängd olika varianter och med både familje-och ungdomsrabatt!

NYHET: Nu kan du även träna själv i vår moderna lokal, Lejonboxen! Se Selfie-medlemskap.

Utomhusträningen bedrivs främst i området kring Tegnèrhallen i Säffle och i området kring Kamratgårdens IP i Åmål. Båda platser bjuder på mycket varierande terräng och fantastiska möjligheter för varierande och motiverande, funktionell träning!

Utöver de schemalagda ordinarie passen erbjuder vi också helt separata ”bootcamps” De dyker upp i olika tappning, både 4 och 6 veckor och dessa bokas separat!

Vi har alltid glimten i ögat och vi ser alltid till att ha roligt oavsett hur tufft det blir! För tufft blir det! Vissa dagar blir det skitigt, vissa blir det blött, andra blir det extra tufft men; ALLA SKA MED! Vi lämnar ingen bakom och träningspassen anpassas efter gruppens förmåga och på så vis att alla presterar efter sina egna förutsättningar! TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT!

 

Hoooaaa!

Detta kan du välja mellan

 Medlemskap-”Groupie” (gruppträning)

Som groupie-medlem får du träna på samtliga gruppträningspass. Vi har en mängd olika typer av gruppträningspass, både inomhus i Lejonboxen och utomhus i Åmål och Säffle. Det finns pass för såväl nybörjare som vältränad och vi ser alltid till att du som individ får stöttning på varje pass!

En sak som utmärker oss särskilt med gruppträningen är att inget pass är det andra likt. VARJE pass är unikt! Detta för att du som medlem ska utvecklas optimal och samtidigt ha riktigt roligt! Detta ställer extra stora krav på våra instruktörer men som du kommer märka så är det inga vanliga instruktörer. Våra instruktörer är mycket dedikerade och gör sitt yttersta för att du som kund ska få resultat!

För att se schema och aktuella pass- klicka på boka/se schema.

Vår träning inspireras av militärens sätt att träna. Det är disciplin, kamratskap och intensiv träning. Vi lär oss att flytta gränser, att aldrig ge upp och att jobba tillsammans! Detta är gruppträning på riktigt!

 

Medlemskap-”Selfie” (egenträning i Lejonboxen)

ALLA SKA MED- Det gäller även dig som väljer att träna på egen hand i vår moderna lokal! Vi kommer hjälpa dig få de resultat du vill ha och vi lämnar ingen besviken! Vårt mål är 100% nöjda kunder!

I lokalen finns allt du kan tänka dig vad gäller funktionell träning: snakeropes, kettlebells, slamballs, olympiska ringar, chinsräcken, squat-racks, olympiska skivstänger (dam/herr) med bumperplates, repklättring, plyoboxar, TRX, hopprep, atlasstenar upp till 100kg, farmers walk, gymslädar, macebells, traktordäck, ab-wheels, strongman logs, agility ladder, aquabags, etc, etc....

Observera att vi har ett begränsat antal platser till den fria träningen och att det är först till kvarn som gäller. När Selfie-medlemskapet är fulltecknat kan du ställa dig i kö och den som står först i kön får nästa lediga plats.

Som selfie-medlem har du en egen passer-bricka och kod till lokalen. Du får använda lokalen under all icke schemalagd tid. Ingen egen träning får ske i lokalen under gruppträningspass och all utrustning skall vara väl undanstädad i god tid innan schemalagda pass.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med din träning. Vi hjälper självklart till med träningsupplägg och vi delar med oss av vår kunskap! Hos oss får du resultat!

Pensionär? Ni blir Selfie-medlemmar för endast 99kr/månad!

 

Förutsättningar ”Selfies”- Innan du får din passer-bricka med egen tillgång till Lejonboxen skall du ha gått på ett Recruit-pass. Det är ett pass där instruktören går igenom vår träningsfilosofi, ordningsregler i lokalen, vilka tjänster vi erbjuder, hur utrustningen fungerar etc. Dessa pass hålls regelbundet utifrån efterfrågan.

Efter genomförd Recruit och undertecknat avtal "Rules of engagement" får du din egna passer-tag och kod till lokalen. Nu kan du börja träna själv!

Önskar du träna själv tillsammans med en egen instruktör kan du boka tid hos en av våra instruktörer. Priset för dig som medlem är 450kr timmen. (Ordinarie pris 600kr/timmen)

Som Selfie-medlem har du också fritt tillträde till våra teknik workshops! Under dessa workshops fördjupar vi oss i olika speciella övningar, träningskoncept och träningsredskap.  Tecknar du dig för 12 månader ingår dessuom ett 10-kort med 12-mån giltighetstid! Dessa kan du med fördel använda om du vill testa våra populära grupp-pass i lokalen eller utomhus!

 

Medlemskap- ”All inclusive” (gruppträning + egenträning)

Har du ett groupie-medlemskap så kan du för 99kr extra per månad få tillträde till Lejonboxen under all icke schemalagd tid!

Förutsättnignar- Innan du får din bricka med egen tillgång skall du ha gått på ett Recruit-pass. Det är ett pass där instruktören går igenom vår träningsfilosofi, ordningsregler i lokalen, vilka tjänster vi erbjuder, enkelt hur utrustningen fungerar etc. Dessa pass hålls regelbundet utifrån efterfrågan.

Efter genomförd Recruit och undertecknat avtal "Rules of engagement" får du din egna tag och kod till lokalen. Nu kan du börja träna även på icke schemalagd tid!

Önskar du träna själv tillsammans med en egen instruktör kan du boka en tid hos en valfri av våra instruktörer. Priset för dig som medlem är 450kr timmen. (Ordinarie pris 600kr/timmen)

Lejonboxen

Vår nya träningslokal med allt du kan tänka dig vad gäller funktionell träning: snakeropes, kettlebells, slamballs, olympiska ringar, chinsräcken, squat-racks, olympiska skivstänger (dam/herr) med bumperplates, repklättring, plyoboxar, TRX, hopprep, atlasstenar upp till 100kg, farmers walk, gymslädar, macebells, traktordäck, ab-wheels, strongman logs, agility ladder, aquabags, etc, etc....

I Lejonboxen har vi ett stort utbud av gruppträningspass och då lokalen är utrustad med passersystem så finns även möjlighet att träna på egen hand under icke schemalagd tid!

Vägbeskrivning

Dusch & omklädning

Åmål- Kamratgårdens IP: Nej.

Säffle-Entrèn till Tegnerhallen: Ja, kostnad enligt Tegnèrhallens prislista

Säffle-Lejonboxen: Dusch=nej, Ombyte=Ja, gratis

Teambuilding - Möhippa - Svensexa - Kickoff

Skall ni planera en möhippa, svensexa, kick off, teambuildning eller något annat spännande tillsammans? Vi anordnar allt från ett 60 minuters långt Military Fitness pass till event som pågår under 1 eller flera dagar.

Inget uppdrag är för litet eller för stort - vi skräddarsyr varje uppdrag och vi har ett helt team av instruktörer som är beredda att ta sig an era önskemål!

Tveka inte att kontakta oss så vi tillsammans kan diskutera hur ert event kan bli en minnesvärd upplevelse.

Varmt välkommen till vår träning i Säffle och Åmål

/Björn Richter
Platschef

Priser

12 månaders bindningstid

Groupie (gruppträning) .................................................399 kr/månad.
Selfie (egenträning)........................................................299kr/månad.
All inclusive (gruppträning + egenträning)..................499kr/månad.

6 månaders bindningstid
Groupie (gruppträning) .................................................479 kr/månad.
Selfie (egenträning)........................................................379kr/månad.
All inclusive (gruppträning + egenträning).................. 579kr/månad.

3 månaders bindningstid
Groupie (gruppträning) .................................................539 kr/månad.
Selfie (egenträning)........................................................439kr/månad.
All inclusive (gruppträning + egenträning).................. 639kr/månad.
Master Selfie (gäller endast pensionärer)......................99kr/månad.10-kort gruppträning.........................................................750 kr/giltigt 12 månader.
10-kort Beginners (end 1/kund och enbart nya kunder)....429 kr/giltigt 2 månader.

Familjerabatt............................................................................100 kr/person och månad.
Ungdomsrabatt: Mellan 16 och 20år.....................................100 kr/person och månad.

Familjerabatt och ungdomsrabatt kan kombineras. Hemmaboende barn mellan 16-20 år erhåller därmed familjerabatten (100 kr) och ungdomsrabatten (100 kr).

Övrigt
10-kort gäller på ALLA ordinarie pass ute och i Lejonboxen!
10-kort är EJ personligt!
 

SVT besöker träningen i Säffle

Senaste nyheter!

Schema

Alla träningstider hittar du genom att klicka på knappen "BOKA/SE SCHEMA", överst på sidan.

Platschef

Björn Richter
Tel. 0760-000 960
E-post. bjorn@militaryfitness.se

Intresseanmälan Military Fitness Training Säffle/Åmål

  • Anges utan bindestreck, ex 0760000960