MF_standing_white

MILITARY FITNESS - SKATÅS

Vi håller till på en av Göteborgs största Motions- och friluftsanläggningar som är belägen i en naturskön miljö. Här finns det mesta för funktionell  träning såsom skidhoppbacke, slalombacke, diken, kärr, mossar, löpslingor, hinderplank, cementrör för kryp och smidighetsövningar, två stycken styrketräningsplatser, sandbunker och mycket annat.

Vi erbjuder även en riktigt tuff utmaning, vår egenlagda terränghinderbana på hela 1 860 meter. Banan är inte utmarkerad för allmänheten.


Terrängen runt Skatås är mycket utmanande för all vår övriga verksamhet som Boot Camps för klubb- och företagsträningar, svensexor, möhippor och övriga event, tex valda delar av terränghinderbanan.

Den 1 september kör vi igång i Göteborg med specialanpassade träningspass för alla våra medlemmar (Dog Tags & 10-Kort)Träningen sker utomhus på samma tider som tidigare. Detta gör att du kan välja rätt pass beroende på dina ambitioner och din målsättning. Ca 60-70 % av tiden är specialanpassat och varvas kontinuerligt med styrka, uthållighet- och smidighetsträning.

Vägbeskrivning

Spårvagn nr 5 stannar vid Welandergatan nedanför Skatåsvägen. Från Delsjövägen svänger du (vid en rondell) upp mot Olbersgatan. Den övergår i Skatåsvägen. Adress: Skatåsvägen 25.

Se även karta längre ner på sidan.

Parkering

Skatås har gott om parkeringsplatser för 5 kr/tim eller 20 kr/dag (8-22). Automaten tar både mynt och kort.

Samlingsplats: Stuga 11, Se karta nedan.

Instruktören är på plats och öppnar ca 5-10 minuter innan passet. Två omklädningrum, dusch och bastu finns att tillgå (Begränsade möjligheter till värdeförvaring i stugan).

Varmt välkommen till vår träning i Skatås

/Niclas Oppäng, Platschef
Tel. 0760-000 911
Email. niclas@militaryfitness.se 

Military Fitness stuga 11


GPS
WGS84: N 57° 42.3011', E 12° 2.0708'
Decimal: 57.705, 12.0345