MF_standing_white

Military Fitness  - Övriga orter

Är du intresserad av att anlita oss för träning eller något annat uppdrag? Fyll i formuläret nertill så kontaktar vi dig.

Träning för såväl motionär som elit - Military Fitness är specialiserade på effektiv träning för privatpersoner, företag och idrottsklubbar. Inget uppdrag är för litet eller för stort - vi skräddarsyr varje uppdrag för er med samma höga ambitionsnivå som vi t.ex gjorde för Frölunda Indians A-Trupp. Just nu hårdtränar vi Sveriges landslag i Synkroniserad konståkning inför deras VM i Budapest 8-9 april 2016.

All träning sker under ordnade former där gemenskap, disciplin, samarbete och viljan att utvecklas spelar en central roll. Du behöver inte vara någon fysisk atlet för att kunna träna med oss. Kan du lunka i lugnt tempo under 10 minuter så kan du vara med.

Skall ni planera en Boot Camp för en möhippa, svensexa, kick off, teambuildning eller något annat spännande tillsammans? Vi anordnar en Boot Camp från 60 minuter upp till flera dagar.

Inget uppdrag är för litet eller för stort - vi skräddarsyr varje uppdrag och vi har ett helt team av instruktörer som är beredda att ta sig an era önskemål!

Tveka därför inte att kontakta oss så vi tillsammans kan diskutera hur er träning eller event kan bli en minnesvärd upplevelse


Bästa hälsningar,

Tommy Carlsson, VD.
E-post. tommy@militaryfitness.se

Kontakta oss för mer information

Intresseanmälan för gruppträning: fyll i formuläret. Vid 20 st anmälda meddelas ni.
Intresseanmälan för övriga uppdrag: fyll i formuläret inklusive Meddelanderutan och vi återkopplar inom kort.

  • Anges utan bindestreck, ex 0760000925
  • Komplettera i meddelandefältet vid behov.

Följ alla viktiga nyheter på vår Officiella Facebook sida