MF_standing_white

1 APRIL STENUNGSUND BOOT CAMP CHALLENGE (En del av OCR Golden Trophy 2017)
Under 14 år har Boot Camp Challenge ägt rum på marinkårsbasen i San Diego, USA. Basen är känd för uttrycket where marines are made. Tävlingen på Stenungsbaden i Stenungsund är inspirerad
därifrån.

9 APRIL SPORTGALAN OCR RUN
I samarbete med Sportgalan arrangeras en sprinthinderbana i true military style. Start- och målgång sker inne på Prioritet Serneke Arena under den pågående Sportgalan.

29 APRIL KALLEBÄCK OCR RIDGE
Vid invigningen av mötesplatsen Mitt i Kallebäck den 29 april kan du utmana dig i en 2,5 kilometer lång hinderbana i världsklass. Vi garanterar en magisk utsikt när du lyckats ta dig upp på banans
högsta punkt!

6 MAJ LEJONRUSET STRÖMSTAD
Vill du ha något mer än bara en vanlig löptävling så är Lejonruset verkligen något för dig. Detta är ett lopp som verkligen måste upplevas och som dessutom passar alla, såväl barn som vuxna.

27 MAJ LEJONRUSET SÄFFLE
Lejonruset Säffle är 5 km fyllda av utmanande, blöta och sjukt roliga hinder placerade i Säffle tätort.

17 JUNI OCR PEAK CHALLENGE (En del av OCR Golden Trophy 2017)
Med start och mål på Slottsskogsvallen går banan via 3 höjder som verkligen gör skäl för tävlingsnamnet – OCR Peak Challenge. Har du vad som krävs för att ta dig i mål?

18 JUNI OCR KIDS CHALLENGE
En rolig utmaning i Slottsskogen för barn upp till 12 år.

26 AUGUSTI MARITIMAN EXTREME CHALLENGE (En del av OCR Golden Trophy 2017)
Ett unikt race på Maritiman i centrala Göteborg. En riktigt utmaning där vi förenar land och vatten med en hinderbanedel i vattnet som går via Jagaren Småland.

27 AUGUSTI OCR KIDS CHALLENGE
Ett race på Maritiman för barn upp till 12 år.
 
MUD RUN 2017 – I SAMARBETE MED GÖTEBORGSVARVET
23 SEPTEMBER MUD RUN GÖTEBORG
Testloppet av Mud Run 2016 blev en succé så nu planerar vi vidare för 2017. Mud Run arrangeras av Göteborgsvarvet i samarbete med Military Fitness Sweden.

28 OKTOBER OCR GOTHENBURG CHALLENGE (En del av OCR Golden Trophy 2017)
Sista racet under årets tour blir något utöver det vanliga. Här kommer eliten att göra i en rafflande jaktstart där allt avgörs. Vem blir först över mållinjen och