MF_standing_white
Foto: Kristina Gillerstedt
Foto: Kristina Gillerstedt

I samarbete med Strömstads Roddklubb

Lejonruset är en hinderbanetävling som sträcker sig runt Strömsvattnet i centrala Strömstad. Årets bana kommer precis som tidigare år att bjuda på en massa utmanande och lekfulla hinder, inslag av vatten och lera och inte minst en massa glädje.
 
Snabbfakta Lejonruset Strömstad
Datum: 11 maj
Start: Strömstad Roddklubb
Mål: Kärleksudden
Första start: 10.00
Banlängd: 5km, runt Strömsvattnet
Beskrivning: Terrängbana i naturskön miljö. Vattenhinder förekommer.
Utmaning: Terrängen 
Krav på simkunnighet: Nej
Åldersgräns: Under 15 år (målsmans tillstånd krävs, finns att fylla i på tävlingsdagen) under 13 år (i sällskap av vuxen)
 
Tävla enskilt, i lag eller ta dig runt banan med vänner i Run for fun.
 
Startavgifter:
Vuxen 395:-
Barn 195:-
Team 1975:-
 
Observera att vuxna och barn anmäls i olika startgrupper, men väljer man samma starttid så kommer man starta tillsammans.
Team: Det ska det vara 5 deltagare i varje lag. Endast lagkaptenen anmäler sig, alltså endast en anmälan/lag. Laget ska hålla ihop från start till mål. Separata startgrupper för lagtävling. I lagtävlingen räknas tiden på lagkaptenen som ska gå sist i laget över mållinjen.
 
Anmälan är bindande och kan du inte komma till start, går den bra att sälja eller överlåta startplatsen. Överlåtelsen görs i Muddest av den person som har startplatsen. Den som skall överta platsen måste ha ett personligt konto med komplett information i Muddest. 
 
Startgrupper och starttider kan komma att justeras.


 

Lokala partners


Strömstad Värme & Sanitet är ett känt begrepp för de flesta i norra Bohuslän, då vi har hjälpt våra kunder i över 60 år. Vi är 47 anställda med butiker och installations- och serviceverksamhet i Strömstad och Tanumshede (Lurs Rör).

Strömstads Värme & Sanitet
Oslovägen 41
452 35 Strömstad
Telefon: +46 (0)526-130 75
E-post: info@comfort-stromstad.comHolger &Märta är beläget i Strömstad Badhus vackra lokaler. Det är hit du ska gå om du vill ha ett schysst skägg, få tips om hur du sköter skägg och moustache, om du vill ha en snygg klippning eller en rakning i en härlig miljö. Vi är utbildade barberare. (Vi klipper givetvis även tjejer).

Välkomna!Salong Onyx AB är Strömstads äldsta och största salong. Salongen startades i juni 1966, och har sedan dess drivits i samma lokaler och av samma familj. Lokalerna har sedan dess ökat med nästan det dubbla, och med nya idéer hoppas vi att kunna öka ytterligare så småningom.

Vardagar 9-18 Lördagar 9-15
Hemsida: http://www.salongonyx.se/

Vi är en hälsokostkedja som funnits vid Norska gränsen sedan 1999 och under dessa år skapat stort förtroende hos våra kunder som gärna återkommer till oss.
 Vår målsättning är att kunden alltid ska få god service och expertis och med våran hjälp kunna må bättre.

Hemsida: https://www.halsokostbolaget.com/ 
 

Godishuset är ett av Sveriges största godishus. Vi har cirka 550 sorters färsk kvalitets godis. Vi har trevlig och kunnig personal som kan hjälpa er med det mesta inom godis

Välkommen till Axelsson Marin AB ett familjeföretag beläget i Strömstad. Vi har en stor produktkatalog och kunskap som nu finns tillgänligt på internet. Testa söken för att hitta marintillbehör till dom bästa priserna.
Hemsida: https://www.axmarin.se/ 

Vi är en komplett byggvaruhandel. Vi utökar vårt sortiment successivt efter våra kunders önskemål. Det är bara att kontakta oss, vi kan ordna det mesta.
Hemsida: http://hallebyggvaror.se/  

Din lokala Järnbutik, här finner du det mesta inom verktyg, hushåll, trädgård och färg.
Oslovägen 46
Strömstad
Tel 0526-662 22

Kdis startade år 2002 och har levererat lösningar till hundratals nöjda kunder på båda sidor gränsen.
Kök/snickeri/möbeltillverkning/bad/tvätt är våran ide från starten, men har nu utvecklats till att bli en stor aktör på byggmarknaden där vi kan lämna helt nyckelfärdiga helhetslösningar anpassat efter kunds önskemål.
Vi kollar på alla typer av jobb. Stora som små.                                                                  
  Hemsida: http://www.kdis.se/


                                                    MER INFO KOMMER

När vi renoverade park ville vi skapa en ny mötesplats och en ny typ av restaurang som kombinerade bra mat, möten, film och en avslappnad gemytlig stämning. En restaurangbiograf där man kan hänga i baren över en drink, äta en trerätters middag, se en bra film eller bara slinka in på en kopp kaffe.
Park blev som vi hoppades – varje kväll samlas här alla slags människor för äta, dricka, se på film och umgås.
Vi kallar det FILM - FOOD - FRIENDS!  
                             http://www.biopark.se/

 
Strömstadtandläkarna är en modern privat tandläkarklinik för vuxna patienter belägen vid kyrkan i centrala Strömstad.
Vi är tre tandläkare och en hygienist som jobbar här tillsammans med våra fantastiska tandsköterskor.

Strömstadtandläkarna, Södra Kyrkogatan 2
452 30 Strömstad. Tel. 0526-650570

Vi har ett brett register med aktuella husköpare däribland många utlandssvenskar som söker en fast punkt i Sverige. Helst strandlägen, gamla skärgårdshus, gärna öar eller tomter. Vår närhet till Norge gör att vi har stor efterfrågan på Fritidshus, Jordbruks/Skogsfastigheter och Kusthus. Du kan också kontakta oss på gammalt hederligt sätt. 
Vi är anslutna till FMF – Fastighetsmäklarförbundet.           
www.askengren.com

Res till oss med kosterbåten www.kostermarin.se
Dagliga avgångar sker under hela året från norra hamnen i Strömstad.
Du stiger av Kosterbåten vid västra bryggan på Nordkoster, går till höger förbi sjöbodarna ca 200 m så är du framme.
                                                                                             Telefon: +46 (0) 526 - 204 17

Asian Town Strömstad ligger i turistorten Strömstad, i nära anslutning till Strömstad nya galleria samt flera andra shoppingresemål. Restaurangen har en personlig och hemtrevlig atmosfär. Menyn är fylld med en härlig blandning av goda rätter, som gör det möjligt för just dig att hitta din favoriträtt. Varje vardag serveras dagens lunch, där det ingår både dricka, kaffe, salladsbuffé och soppa till ett förmånligt pris, dock utan att tumma på Asian Towns idé om vällagad mat på goda råvaror.                                                          www.asiantown.se

Bärgningsföretaget Strömstads Bilräddning AB drivs av Peter Klang och är anslutet till Assistancekåren, vilket borgar för service och kvalitet. Peter och hans kollegor felsöker på plats och kan avhjälpa många problem som låsöppning och punktering utan bärgning. Kunden står i fokus och kan få hjälp med att skaffa hyrbil och annat som efterfrågas. Kåren Strömstad Tanum finns tillgängliga dygnet runt med korta inställningstider.
http://www.foretagsextra.se/stromstad-karen/ 

Liten butik mitt i Strömstad som säljer inredning, bruksföremål och blommor.

Hannas Skafferi
ÖstraKlevgatan 1
Strömstad
Telefon: 0526-12210


http://www.hannasskafferi.se/ 

Lagunen är känt för sitt vackra läge vid havet. Campingplatsen formar sig efter naturen och bli en del av det Bohuslänska landskapet. Två sandstränder, egen båtbrygga och sjöbod och häftiga klippor på andra sidan trälsund ger en fantastisk inramning till vårt boende.Varje årstid har sin skönhet, sina förtjänster.
Och du är välkommen året runt – vilken dag du önskar! Stuga, tält, vandrarhem, husbil eller husvagn


Lagunen Camping & Stugor, Skärbygdsvägen 40, 452 97 STRÖMSTAD, +46 (0)526 755000, http://facebook.com/lagunen.bohuslan