MF_standing_white

Ackreditering - Media & Press

Foto Moije Foto Moije

FOTOGRAFERA VÅRA RACE. Samtliga fotografer som fotograferar i kommersiellt syfte skall ackrediteras i vårt servicecenter och bära officell  väst med texten PHOTO samt Military Fitness officiella logo. Västen skall återlämnas samma dag. Medtag legitimation.

Vi uppskattar verkligen seriösa personer som vill fotografera nära & kära, vänner & tävlingskompisar på våra race. Om du däremot skall fotografera i andra syften har vi som krav att du ackrediteras och registrerar dig i vårt servicecenter. Du får då låna en "PHOTO-väst" av oss så du kan röra dig obehindrat inom tävlingsområdet. Legitimation skall uppvisas för ackreditering.

OFFICIELL FOTOGRAF
Under 2018 inför vi en separat kontroll av samtliga utvalda fotografer som kommer vara våra officiella fotografer. De erhåller bl.a en personlig legitimation samt personlig fotograf-väst. De kommer även att presenteras på vår hemsida med bild och kontaktuppgifter samt med uppgift om vart bilderna publiceras.

Vi hoppas att alla berörda uppskattar våra åtgärder för att ytterligare skärpa & kvalitetssäkra våra race & events som vi arrangerar.