MF_standing_white

Företaget

Military Fitness Sweden startade 2008. Sedan dess har företaget tränat privatpersoner, företag och idrottsklubbar på såväl motionärs- som landslagsnivå och arrangerat norra Europas mest hindertäta OCR-tävlingar.

2015 slog sig företaget in på OCR-marknaden med premiären av hinderbanetävlingen Boot Camp Challenge i Stenungsund som direkt blev en succé. Idag är Military Fitness Sweden arrangör av norra Europas mest hinder-intensiva tävlingar, OCR Golden Trophy.

Military Fitness Sweden arbetar för att vara ett attraktivt alternativ inom träning, hälsa och utmanande hinderbane- tävlingar för såväl vardagsmotionär som världselit. 
 
Som en naturlig del i verksamheten arbetar vi ständigt för att förbättra och kvalitetssäkra våra tjänster och produkter. Vi ställer samma höga krav på våra samarbetspartners som på oss själva. Allt för att du skall få ta del av det bästa som finns inom vår unika bransch, OCR-tävlingar, militärinspirerad träning, Boot Camps eller kort och gott - Military Fitness. Med vår erfarenhet, bland annat, som tidigare befäl inom Försvarsmakten vill vi ge dig en träningupplevelse utöver det vanliga. 
Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen industrin har att erbjuda. 
 
Välkommen till Military Fitness Sweden.
 
Bästa hälsningar
 
Military Fitness med personal