MF_standing_white

TRX Suspension Training

TRX har sitt ursprung i Navy Seals och används bland annat av militären, polisen, toppidrottsmän, personliga träningar och gruppträningar. Träningsformen har varit stor i USA i flera år och växer nu snabbt även i Sverige.

Under din Military Fitness Training med oss kommer du att få prova på träningsredskapet som allt fler vill använda. Separata kurser kommer att erbjudas och du kan även få en egen TRX instruktör vid din personliga träning med oss.

TRX är det kompletta redskapet för funktionell träning. Med TRX Suspensional Training använder du din egen kroppstyngd och gravitation för att framställa styrka, balans, flexibilitet och stabilitet. Graden av belastning bestäms av din kropps lutning eller position i förhållande till marken eller golvet. TRX är troligtvis det mest mångsidiga och effektiva träningsredskapen på marknaden idag, man kan träna i princip vart man vill. Gruppträning och personlig träning i hemmet, på kontoret eller utomhus.

 

Military Fitness Sweden har idag över 15 Internationellt Certifierade TRX-Instruktörer som ger dig möjlighet till kvalitetsträning inom fyra olika segment. Prova på kurs, personlig träning, gruppträning och egen TRX-träning.  Om du köper din TRX genom oss, rekommenderar vi att du kompletterar med en introduktion tillsammans med en av våra intruktörer.

Bästa TRX-hälsningar

Military Fitness Sweden