MF_standing_white

TRIATHLON: Simning - Cykel - Löpning

Under 2012 kommer ett flertal instruktörer delta i olika Triahtlontävlingar . Ett flertal  av våra medlemmar och instruktörer har under 2011varit igång flitigt med denna tränings- och tävlingsform som växer stadigt i popularitet

Nu vill vi veta om du är intresserad av att hänga på vår träning och olika tävlingar vi kommer att delta i framöver. Du kan välja mellan tre olika nivåer där vi fokuserar på olika grenmomenten. På en del av träningarna kommer vi enbart att fokusera på en specifik gren. Under det kalla året kommer simträningen att bedrivas inomhus i bassäng.

Triathlon Basic.
Passen är 90-120 minuter och är lämplig för dig som utan problem klarar av vår vanliga Military Fitness Basic Training. Träningen är upplagd med fokus på att du skall klara av en kortare Triathlon-tävling.
Vi genomför högst 1 pass per vecka.

Triathlon Advanced:
Passen är 3-4 timmar och är lämplig för dig som utan problem klarar av vår vanliga military Fitness Advanced Training eller 8 Hour Challenge.
Vi genomför 2-3 pass per månad.

Triathlon Iron Man:
Passen är 6-10 timmar.  En "Riktig Iron Man" är dock den ultimata utmaningen för dig som älskar och behärskar denna tävlingssform. Detta är dock inget för nybörjaren. En riktig Iron Man innebär 3,8 km simning i öppet hav, 18 mil cykel och ett maratonlopp på 4,2 mil. 
Vi genomför 1 pass varannan månad.

Har du frågor om vår Triathlonträning, kontakta vår ansvarige:
Håkan Wester
Tel. 0760-000 902
E-post. hakan@militaryfitness.se 


Varm välkommen till Military Fitness Triathlon.

Intresseanmälan Triathlonträning


  • Anges utan bindestreck, ex 0760000901
  • Du kan välja 1-3 alternativ beroende på din nuvarande kondition och uthållighet.